Massage Århus

Vi hjælper dig med at få den bedste massage Århus tilbyder

Vi har skabt en liste over steder du kan få din næste massage i Århus. Vi synes ikke det skal være besværligt at værne om sig selv, og det er det bestemt ikke med denne liste. 

Ikke alene er massage rart, undersøgelser viser at det også har en positiv effekt på dit helbred.
Hver session er en byggesten, der træner din krop til at bevare sin afslappede tilstand og lære dine muskler at forblive løse, selv i perioder med høj stress.

Thai Massage Århus er en massør på Skanderborgvej 11 i Århus C. Her kan du vælge mellem 3 forskellige behandlinger, nemlig oliemassage, thaimassage og fodmassage
Om du søger velvære og nydelse, eller om du søger behandling mod spændinger, så kan Thaimassage Århus hjælpe dig. 
Butikken er super flot og renlig, med nyrenoveret gulve og vægge. Thaimassage Århus er også et super interessant valg for dig der søger nemme parkeringsmuligheder i nærheden. 

1 times massage: 350kr.
Adresse: Skanderborgvej 11, Århus C
Behandlinger: Oliemassage, Thaimassage og Fodmassage

Ønsker du massage i trygge rammer hvor du slipper for transporttid, myldretrafik og stress, så er Thorbøll massør nok noget for dig. Thorbøll tilbyder massage i både Århus og Skanderborg kommune hjemme hos dig selv!
Thorbøll er uddannet indenfor akupunktur samtidig med at være personlig træner. 

1 times massage: 450kr.
Adresse: Kørende
Behandlinger: Massage, Akupunktur, Cupping og Guasha

Trænger du til en luksuriøs oplevelse af velvære og nydelse, så tag et kig forbi Body Care Århus. Dette er ikke en af de almindelige massage-steder århus tilbyder, men en hel skønhedsklinik. Butikken tilbyder en bredvifte af behandlinger fra veluddannede medarbejdere der alle er certificeret. 
Vi anbefaler Body Care Århus som din go-to massage i Århus, især hvis du kommer for at løsne op i spændinger.

1 times massage: 500kr.
Adresse: Skanderborgvej 16, Århus C
Behandlinger: Massage, Kosmetolog, Voksbehandlinger

Vi har læst anmeldelserne om Nongs Thai massage i Århus, og vi må sige dette sted måske er en gemt perle. Her får du en ærlig og venlig behandling, og bliver altid mødt med et smil. Massage klinikken er ren og pæn, og flere fra Århus har meldt at massøren har hjulpet dem af med smerter i kroppen.  
Massøren tilbyder også forskellige typer af massage, så ønsker du ikke at vrides rundt i en Thai Massage kan også andet bestilles. 
Massøren er blandt de billigste på listen, og med gode anmeldelser, får du her meget “value for money”. 

1 times massage: 290kr.
Adresse: Hans Broges Gade 3, Aarhus C.
Behandlinger: Thai Massage, Olie Massage og Fodmassage

Vi hørte første gang om Christina igennem et netværk af massører, og hun besidder et godt ry. Hos Christina får du en fantastisk fysiurgisk massage i Århus. Fysiurgisk massage er hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur, som virkeligt kan hjælpe dig med eventuelle skader.
Christina er certificeret massør, og har en stor faglig viden musklernes udspring, hæftning og funktion. 

1 times massage: 495kr.
Adresse: Kildegården 14, Århus C
Behandlinger: Fysiurgisk massage og bindevævsmassage

Rask Rask er en virksomhed der forbinder massører med kunder. I Århus har de et netværk af 10 udekørende massører, som alle arbejder som deres egen chef. Vi kender ikke til alle massørerne, men vi har undersøgt de krav Rask Rask stiller deres massører. Vælger du en massage i Århus af Rask Rask, er du sikret en massage af høj kvalitet og af en certificeret, kvalitetsgaranteret og veludannet massør.  

1 times massage: 495kr.
Adresse: Kørende
Behandlinger: Almindelig massage

Thongonn Thai massage i Århus er en erfaren thai massør som har været i Århus siden 2011. Butikken har en flot facade og en pæn butik. Hos Thongonn får du en god og dybdegående traditionel thai massage, som virkeligt løsner op i musklerne og får dig til at gå derfra med en afslappet krop. 
Thongonn har åbent alle ugens dage indtil kl.18 med undtagelse om søndagen. 

1 times massage: 350kr.
Adresse: Rosenkrantzgade 16 st. Århus C
Behandlinger: Thai massage

Skal du have massage i Århus af en uddannet lægeeksamineret massør med 10 års arbejdserfaring, så har du nu fundet din næste massør i byen. 
Her kan du få en af de mest teoretisk-korrekte massager århus tilbyder.
Søger du en mere betydningsfuld massage, og har du høje forventninger til hvad en massage skal kunne afhjælpe dig med, så tag fat i Marianne til en snak om hvordan hun kan hjælpe dig. Her vil du få et af byens mest kvalificerede svar. 

1 times massage: 450kr.
Adresse: Frederiksgade 79 2.th. Århus C
Behandlinger: Fysiurgisk massage, bindevævsmassage og triggerpunktmassage 

Hvad er thai massage?

Mens Thai massage også bygger på traditionelle presbevægelser rettet mod muskelvæv, er det en lang række krops-strækninger der adskiller Thai massage fra en almindelig massage.

Thai massage finder normalt sted på en futonmåtte på gulvet, hvor DU er iført løs eller elastisk tøj såsom yogagear. Terapeuten er også på måtten og bevæger din krop i forskellige strækninger og positioner uden noget arbejde fra din side. Thai massage fokuserer altså ikke primært på det at massere dine musklerne, men i stedet komprimeres, strækkes og trækkes i kroppen. Prøv en Thai massage og du vil føle dig løsnet, fri og alvorligt strakt ud. 

Herunder er en video hvor du kan se, hvordan en Thai Massage udføres. 

Hvorfor få massage?

Massage betragtes generelt som en del af komplementær medicin. Det tilbydes i stigende grad i sammenhæng med standardbehandlinger til en medicinsk situation. Altså anses massage som en effektiv behandling til mange udfordringer. Undersøgelser viser at massage er en ekstrem effektiv behandling af smerter af varierende art, af muskelspændinger og til reducering af stress. 

Mens der er behov for mere forskning for at bekræfte flere fordele ved massage, kan studie allerede nu konkludere at massage kan bidrage positivt til uønsket fysiske såvel som psykiske problemer.

Fordelene ved massage er ikke alene begrænset til at få styr på en skade, mange mennesker nyder en massage fordi det ofte giver en følelse af afslappethed, pleje og komfort. 

1
Fjerner Smerter
1
Blod cirkulation
1
Reducerer stress
1
Øger selvværd
1
Fjerner hovedpine
1
helbreder sportsskader

Mangler du mere inspiration?

Så tjek vores yderligere udvalg af frisører samt massører i Århus!